Delen hosting

Tot nu toe hebben we gegevens ontvangen van Natuurpunt en Partners Meetjesland, RWOM, Comeet en Woonwijzer. Hierop gebaseerd kunnen we volgende prijzen kunnen aanbieden.

€75 voor service gedurende 1 jaar plus €25 voor het hosten van de site en het huren van de domeinnaam voor 1 jaar. €10 daarvan is de kost van de domeinnaam, €15 gaat naar het hosten van de site. Ten opzichte van de huidige hosting van de bovengenoemde organisaties, is deze oplossing steeds goedkoper. De besparing op jaarbasis kan oplopen tot €350. De hosting zou verlopen via one.com.

Service:

  1. Het aanmaken van 5 mailadressen en het linken van deze mailadressen naar de diensten en programma’s die gebruikt worden in de organisatie. Bij een groter aantal wordt er een kost gerekend van €50/uur. Er wordt gerekend per half uur.
  2. Het geven van toegang tot de ftp-gegevens indien de klant dit opvraagt.
  3. Het terugzetten van een back-up die maandelijks genomen wordt.
    Indien de site wekelijks veranderd en/of er meer back-ups dienen genomen te worden kunnen er extra diensten worden aangekocht. Automatische dagelijkse back-ups die tot 14 dagen terug wordt bijgehouden, kost €30 per jaar extra per domein.
  4. SSL-encryptie wordt gratis geactiveerd op de site.

Aangaande de content op de site die door de organisatie wordt aangeleverd.

  1. Netwerk Meetjesland vzw kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de content die op de site door een organisatie wordt gepubliceerd.
  2. Netwerk Meetjesland vzw heeft het recht om de hosting op te schorten indien zij een klacht ontvangt van een derde partij met concreet bewijs en/of als gevolg van rechterlijke vervolging. De betrokken organisatie wordt hierbij wel uitvoerig op de hoogte gebracht via zowel mail, telefoon en aangetekend schrijven. Waarbij zij nog de kans krijgt om de inhoud van de site aan te passen.

Indien u geïnteresseerd bent om uw site op onze server te hosten kan u dit mailen naar netwerk@meetjesland.be.

Delen van diensten