Groepsaankoop energiezuinige toestellen

Woonwijzer Meetjesland en Natuurpunt en Partners Meetjesland organiseren een groepsaankoop energiezuinige toestellen. De groepsaankoop geeft je als inwoner van het Meetjesland de kans om tegen een voordeligere prijs een energiezuinige koelkast, diepvries en/of wasmachine aan te kopen.

Met de groepsaankoop willen Woonwijzer en Natuurpunt het energieverbruik van huishoudens verlagen. Energieverslindende toestellen hebben immers een grote impact op het energieverbruik en bijgevolg op de energiefactuur. De groepsaankoop moet het enerzijds makkelijker maken om een toestel te vervangen. Zo hoef je zelf niet meer op zoek naar een goed toestel. Anderzijds zorgt de groepsaankoop ook voor een lagere prijs.

Je kan je nu reeds vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop, zonder aankoopverplichting!

Vanaf november 2017 zal het aanbod van de winnende leverancier(s) van de groepsaankoop bekend zijn. Ben je ingeschreven? Dan word je per brief op de hoogte gebracht van het aanbod. Indien het aanbod je bevalt kan je vervolgens de leverancier contacteren om een toestel aan te kopen.

Stuur mee de groepsaankoop!

Een stuurgroep van vrijwillige inwoners begeleidt de groepsaankoop. De vrijwilligers bepalen de voorwaarden waaraan de offertes en leveranciers moeten voldoen. Nadien vergelijken ze het aanbod van de verschillende leveranciers en kiezen ze – op basis van de opgestelde voorwaarden – het beste aanbod. Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te werken aan de groepsaankoop? Geef je naam door bij jouw inschrijving en we nodigen je samen met de andere vrijwilligers uit voor twee of maximaal drie stuurgroepvergaderingen.

Meer info en inschrijven:

Op www.energiebesparenmeetjesland.be/groepsaankooptoestellen.
Bij Natuurpunt en Partners Meetjesland, via 09 377 93 00 of elif@npmeetjesland.be.
Bij Woonwijzer Meetjesland, via 09 378 61 70 of liesbet@woonwijzermeetjesland.be.

Geen categorie