Zorgbedrijf Meetjesland zoekt vier personeelsleden

Het Zorgbedrijf Meetjesland zoekt vier personeelsleden: een directeur thuiszorg, gebouwenbeheerder, junior IT-coördinator en boekhouder. Het Zorgbedrijf, gaat van start op 1 januari 2018 en is een intergemeentelijke OCMW-vereniging tussen OCMW Evergem, OCMW Maldegem en OCMW Nevele. Binnen het zorgbedrijf wordt zowel residentiële zorg als thuiszorgdiensten aangeboden. Er zijn vijf woonzorgcentra, 169 assistentiewoningen, diensten gezinszorg, poetshulp, maaltijden aan huis en dagopvang. Om al deze diensten aan te bieden heeft het zorgbedrijf 759 personeelsleden in dienst.De hoofdzetel bevindt zich in Evergem (Sleidinge-Dorp 43) waar alle ondersteunende diensten gehuisvest worden.
Meer info op www.nevele.be/vacatures.
Geen categorie, Welzijn & Wonen