Herbruikbare bierbekers nu bij Van Steenberghe gratis te verkrijgen

Introductie Polycarbonaatbekers

Met de komst van BAPTIST, helder bier van hoge gisting, en de stijgende populariteit van tijdelijke bars en talrijke festivals heeft de Brouwerij Van Steenberghe een milieuvriendelijk alternatief gevonden voor het gebruik van plastic wegwerpbekers, namelijk herbruikbare outdoor-bekers, gemaakt uit Polycarbonaat, die hard aanvoelen .  Aangezien ook de Augustijn-bieren graag gedronken worden op de evenementen in het Meetjesland, bestaat er ook hiervoor een duurzame outdoor versie.

De voordelen zijn duidelijk: de kwaliteit van het bier is veel beter dan bij een wegwerpbeker en de afvalberg na het evenement zal gevoelig verminderen!

Zo heeft ook het gekende Herbakkersfestival in Eeklo, op de afgelopen zomereditie, ervoor gekozen om van deze herbruikbare bekers voor bier en wijn gebruik te maken.

Zelf bekers aanvragen

Bij het schenken van de bieren van Brouwerij Van Steenberge tijdens evenementen, worden de milieuvriendelijke beker gratis ter beschikking gesteld.   De aanvraag dient minstens 2 weken voor het evenement te gebeuren.

Via deze link komt u terecht op de contactpagina van de brouwerij.

Geen categorie