Zigzag door Het Meetjesland

Wil je een onvergetelijke dag beleven en genieten van de mooie Meetjeslandse omgeving op een avontuurlijke manier dan ben je bij ScootMoment aan het juiste adres. Met de scooter verken je mooie routes op gps die je langs diverse kronkelende landweggetjes, natuurlandschappen en kreken brengen waar je uren kan toeren.

Via deze routes wissel je de landelijke ritjes af met een terrasje waar je kan proeven van een natje en een droogje.

Leuk om te doen met familie, vrienden, vereniging of bedrijf. Maar kan ook als een verrassend romantisch ritje met je partner, aansluitend bij een vrijgezellenfeest of andere speciale gelegenheden. Ook kunnen wij arrangementen op maat uitwerken.

Iedereen kan mee, groot, klein, jong en oud. Er is zelfs de mogelijkheid om de scooters tot bij u te brengen.

Of wat dacht je van een heerlijke picknick tijdens een gezellige rit? Een dag om nooit te vergeten!

Onze scooters met gps staan voor je klaar.

Kijk snel verder op www.scootmoment.be en Have a ScootMoment !

Geen categorie, Toerisme, sport & recreatie