Toerisme, Sport & Recreatie

Toerisme in het Meetjesland

Klik op deze link om naar de site van Toerisme Meetjesland te gaan!

Het Meetjesland, tussen Gent, Brugge en Zeeuws-Vlaanderen, is een vlak fietsparadijs met in het noorden het prachtige krekengebied. Meer naar het zuiden vind je uitgestrekte bossen en velden. Een regio voor wie houdt van natuur en platteland. Je wordt er ook gastvrij onthaald in de vele logiesmogelijkheden en attractiepunten. Fietsen en wandelen kan op het fietsnetwerk en de beide uitgebreide wandelnetwerken (‘Bossen’ en ‘Kreken’). Daarnaast vind je nog enkele pareltjes van fiets- en wandellussen.

Toerisme Meetjesland vzw

Toerisme Meetjesland zorgt voor de regionale strategische planning, de promotie en profilering van de streek als toeristische regio, toeristische productontwikkeling, ondersteuning van toeristische ondernemers, stimulering van samenwerking tussen ondernemers en informatieverstrekking.

Samenwerking met de sector is cruciaal. Toerisme Meetjesland vertrekt van het sterke economische potentieel van de regio en zorgt tegelijkertijd voor degelijke recreatieve mogelijkheden voor inwoners en bezoekers. Toerisme Meetjesland doet dit in nauwe samenwerking met de gemeenten en Toerisme Oost-Vlaanderen. Meer info op de sectorsite: http://sector.tov.be/toerisme-meetjesland/.

Toerisme Meetjesland
Provinciaal streekcentrum Huysmanhoeve, Bus 1 te Eeklo
09-378 67 01
E  info@toerismemeetjesland.be
W  www.toerismemeetjesland.beSectorinfo sector.tov.be

Facebook: www.facebook.com/Meetjesland en www.facebook.com/glutenvrijmeetjesland